Om du ska åka till Åre, så är det inte fel att boka stuga. Du kan boka en härlig stuga via Åre Travel. Åre är en plats som många förknippar med skidåkning, men det har så mycket mer än bara det! Att åka hit passar även bra under andra årstider än vintern! Åre i sig är nog en av de mest kända turistorterna. Här finns det en hel del att göra. Det finns aktiviteter som passar alla i familjen.

Om du är i Åre under vinter, så har du ju mängder av möjligheter som har med snö och skidåkning att göra. Du kan åka utför, åka längd eller åka på tur. Men Åre har även mycket att erbjuda under sommaren.

Bokning av stuga i Åre

Du som vill boka stuga i Åre, du kan som sagt göra det via Åre Travel. De har nämligen en hel del olika sorters boenden att välja på. Bland annat finns boende i Åre Fjällby, precis vid skidbacken VM8:an. De har även boende i Åre centrum samt att de har härliga stugor och lyxiga hus. För mer information om deras boende, så rekommenderas ett besök på deras hemsida.

Boka stuga i Åre på sommaren

Sommaren i Åre är fantastisk! Det finns även mycket att göra under denna årstid. Du kan ägna dig åt att vandra, cykla eller testa på trailrunning. Det finns även gott om aktiviteter samt att Åre har även en riktigt bra shopping.

Det finns även en hel del sevärdheter i Åre. Missa inte Åre gamla kyrka, byggd i sten på medeltiden som finns ett stenkast från torget!